SKF, fritid & föreställning (Na/Te 11)

Dagen började med frukost som vanligt. Denna gång 7.30, frukosten som vi får i Shanghai är 10 gånger bättre  jämfört
Med den i Wuxi. Skönt med något man känner igen. Det var till exempel frukostflingor, pannkakor och yoghurt.

Sedan var det dags för studiebesök på SKF, (svenska kullagerfabriken). Detta studiebesök var intressant då vi tyckte att de som höll i det var välförberedda och de ansträngde sig för vår skull. Vi lärde oss mycket om kullager,  vilket var något vi inte hade en aning om tidigare, samtidigt fick vi lära oss en hel del om SKF. Tyvärr fick vi inte ta bilder inne i fabriken, vi fick bara ta i utbildningscentret.

Efter den goda lunch på SKF som alla uppskattade var det dags för fritid. Vi åkte hem till en kompis som är på besök hos sin pappa här i Shanghai. Det var roligt och intressant att få ser hur han bodde.

Adam 1
Efter det gick vi till en hamburgerrestaurang och satt där ett bra tag. Efter det tog vi en taxi till tygmarknaden för att kolla på våra kostymer. Vissa fick ta med sina hem medan vissa behövde lite förändringar på sina och får dem imorgon istället.

Adam 2

Dagen avslutas med att gå på en akrobatikshow. Förväntningarna var inte så höga, men vi blev positivt överraskade. Akrobaterna hoppade omkring, jonglerade och mycket mer. Det var roligt att se att de gjorde vissa saker som vi inte trodde de skulle göra eller klara, men som dem gjorde. Tyvärr fick vi inte ta bilder här heller.

Klockan är mycket nu och vi är trötta, så nu hoppar vi i säng. Hoppas ni mår bra i Sverige.

Godnatt från Shanghai  //Adam och Patrick.

Lämna en kommentar